aktuální informace, jak KDU-ČSL rozhoduje a proč?

Lži a mýty o odchodech z KDU-ČSL

17. 6. 2009 10:28
Rubrika: volby

Vážení a milí členové KDU-ČSL jihomoravského kraje

vy, kteří sledujete dění kolem a nevíte, jak si vysvětlit poplašné zprávy o hromadných odchodech, udělejte si, prosím, chvilku času a čtěte:

 

  • z města Brna je zatím k odchodu rozhodnutý
  • jeden člověk, který je ale ve své místní organizaci neznám. Sám předseda této org. neví, o koho jde. V evidenci je ale jako náš člen uveden a oznámil mi na kancelář, že odchází do TOP 09.
  • z Brna venkova zatím odchod nahlásilo
  • 19 členů, ale ani ti všichni ještě svůj odchod nepotvrdili, pouze z obce Těšany odchází celá rodina poslance Husáka (poslanecký mandát získal jako náhradník po Milanu Šimonovském, který odešel v březnu "na lepší" - rozuměj: na jistý post).
  • Ladislav Šustr oznámil, že ze strany odchází,
  • nepřechází však do TOP 09 (to je mýtus) a slovně se mi vyjádřil i Petr Štědronský, tajemník Brno-venkov, že ani on do TOP 09 neodchází, jen jej budou oba (s Šustrem) podporovat.

Co za tím skutečně vězí, těžko říci, protože činný syn Ladislava Šustra v KDU-ČSL nadále zůstává.

 

  • na pondělní tiskové konferenci s Cyrilem Svobodou jsem byla a Cyril informoval média o faktech, že se žádné hromadné odchody nekonají (mluvil s některými předsedy místních organizací Brna-venkova),
  • média však potom hlásala zcela opačné myšlenky a nepravdivé věty, které vůbec z úst Cyrila Svobody nevyšly.

     

Tak taková jsou fakta. Obvolávám nyní všechny naše předsedy, o jiném odchodu za JMK, než jsem již zmínila, od nikoho z nich nevím. Pokud se situace změní, budu vás jistě informovat, ať jste v obraze.

Zobrazeno 1874×

Komentáře

mariajana

A dík tobě se mi zas rozšiřuje obzor a budu ještě opatrnější v jakémkoliv posuzování situace.<br />
Nějak se k ní postavit samozřejmě musím-mnoho lidí chodí nebo volá s dotazy a chtějí samozřejmě situaci pochopit, chtějí si utvořit názor nebo ten svůj sdílet a konfrontovat a jistě je nechci vézt k žádné formě nenávisti nebo nedůvěry.<br />
Jen málo lidí chce vidět věci barevně, černobíle je to pro ně jednodušší (nemusejí tolik přemýšlet a navíc mohou ze sebe dostat emoce, kterým někdy nerozumí a je jednodušší se jich zbavit, než je pochopit).<br />
A tak je to taková mravenčí práce, na kterou naštěstí člověk není sám :-)

Krteczech

Já děkuji Vám! :-))) Díky.

Zobrazit 21 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio