aktuální informace, jak KDU-ČSL rozhoduje a proč?

Pouť KDU-ČSL do Poříčí nad Sázavou

23. 4. 2009 16:12
Rubrika: volby

Milí přátelé,

KDU-ČSL Brno-město organizuje tři po sobě jdoucí sobotní pouti. První je v Poříčí nad Sázavou v kostele svatého Havla 25. dubna 2009.

V 11 hodin začneme mší svatou, pak půjdeme na hrob JUDr. Františka Noska, poslance a ministra za první republiky, který je vážným kandidátem blahořečení.

Poobědváme něco z vlastních zásob a můžeme si ještě prohlédnout i třeba kostel sv. Petra a Pavla nedaleko.

Podle domluvy je možno pokračovat k Želivskému klášteru nebo se rozjet do krásné okolní přírody či domů.

Další pouti jsou: 2. května na Velehrad a k hrobu Msgre Šrámka,

9. května do Chocně-Hemže a k hrobu Ing. Josefa Luxe, kde můžeme pokračovat ještě na poutní místo Homole a do Nekoře, kde se na nás již těší Luxova maminka.

Z Brna budou při větším počtu zájemců vypraveny autobusy, přihlásit se je možné u mne, buďto zde, na signálech nebo na [email protected] (tam je to jistější, že si Vás hned všimnu, na Signály se teď dostanu méně).

Na všechny se moc těším a budu vděčná i za modlitební podporu či podporu formou postu. Jde nám o to, vyprosit si milost jednoty, pokoje a odpuštění .

Kde se víc pracuje, víc na sebe lidi naráží. V politice to platí tím spíš, že člověk je častěji vystaven boji s pokušením moci, slávy a bohatství . A to i tehdy, když sám těmto pokušením nepodlehne, ale podlehne třeba jeho přítel vedle...

Proto se na Vás obracím s prosbou o podporu.

Děkuji.  Maria Novotná, tajemnice KDU-ČSL Brno-město

Zobrazeno 1201×

Komentáře

vevinka

super :-) ještě přidávám odkaz na tuto akci zde na signálech :-)<br />
http://www.signaly.cz/pout-kdu

mariajana

Tak pouť do Poříčí se opravdu vydařila.<br />
Počasí bylo nádherné, otec Janata nás již očekával (psala jsem mu, že nás přijede možná jen hrstka, odepsal, že i kdybychom přijeli jen dva (David Macek a já), budeme vítaní a těší se na nás- milé, že?). Bylo nás nakonec dvanáct (ostatně tolik bylo na začátku učedníků a stačilo to). Po hezké mši, kde Frantík ministroval, Anička zpívala žalm a paní Holíková hrála na varhany a kde jsem s Davidem mohla nést obětní dary, jsme si prohlédli nádherný a zajímavě stavěný kostel. Dvoulodní, jedna loď je dole a druhá nad ní. Podobný jsem viděla v Turíně, u nás nikde. Po prohlídce jsme se sešli u hrobu JUDr. Františka Noska.<br />
Něvo o něm bych ráda napsala do zvláštního příspěku, bude-li troška času.<br />
Tam jsme se pomodlili v duchu odpuštění všem, co nám kdy jakkoliv ublížili a poprosili o dar pokoje a porozumění mezi lidovci.<br />
Byl to opravdu zážitek, ze kterého se dá ještě dlouho čerpat.<br />
Dík patří Bohu a Davidovi - jeho to byl nápad :-)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio